Sunday, October 3, 2010

tade mood nak tulih sori .

sori terlewat beberapa minggu, dah lama dah brohamzah tak menulis dari hari isnin sampai sekarang . ok kita mula dengan cerita pada hari ahad .

ahad (17/9)
story tentang perjalanan balik . tentang perjalanan balik tiada yang menarik . sudah sampai sahaja di ixora . tolak motor turun bawah n then isi bateri motor . lepas tuh . pegi buat part time di putra height . siapnya part time di putra height brohamzah dapat panggilan . afiq, afiq nak datang tak jumpa Dr. law nak datang cheras sekrg . huhu . penat kut . tapi tak pa . pi juga . dengan penuh bergayanya . dengan kasut dan seluar baru . bertolak la ke cheras . tnggu di depan pintu HUKM . apa yang terkejutnya . yang datang ambil brohamzah salleh BROTHERz . dia join business ni juga ? huu.. mesti business yang boleh pakai ni . tak pe, brohamzah pun solat la dulu . after da solat semua . bergerak la ker  pejabt Dr . fuh.. sampai ja Nampak seseorang tengah bergayut cakap telefon . adakah dia doctor yang dicakapkan . ok .
Perbualan Dr .
adakah dia MLM? brohamzah dah ready mental totally . okeh . dia pun amik la ketas . mula-mula dia tanye sal nama . lepas tuh tanya , pengajian , Tanya sal yuran cukup ke tak cukup nak bayr . lepas tuh . sal mak abah punya keja , adik beradik berapa orang . apa cita-cita , business apa yang dah buat . kalau nak beli keta , keta apa yang kamoo nak bli . dengan rilex dan selambanya brohamzah jawab , saya nak beli kelisa . dia kata takkan nak pakai kelisa ja , brohamzah jawab lagi . kelisa sudah la . tak membazir . cukup sekadar dapat pakai keta . haha . kofem Dr skit hati punya, sebb dia mesti la berharap kmi jawab nak pkai keta mewah-mewah senang dia nak ajak buat bisnes . dalam diri brohamzah mula dah dapat agak yang Dr nie buat bisnes MLM dah la nie . dia Tanya business wat apa . banyak tak untung . boleh dapat tanggung tak . macam2 lagi la . malas la nak bercerita tentang dia . memang dia buat bisnes mlm tapi yang telah dikaburi dengan macam2 hal . hmm . nak dijadikan cerita kami Berjaya kalahkan psikologi Dr ni. haha . padan muka kau Dr .

isnin – khamis (18 – 22 /9)
ini cerita tentang seminggu brohamzah di labour . menyeronokkan . banyak pengalaman yang dapat. bile nak bersalin ja .

1 , 2 , 3
push , push , harder , and harder , more , harder
PUSH

muka suka-suka

haha mereka di labour yang ta ley blah , azie ja bleh blah .


sian janin nie 

dan mereka dikebumikan

Masak untuk Jamuan raya










No comments:

Post a Comment